Massage Hengelo

Een massage nodig en wil je dit graag in de buurt? Sport- en ontspanningsmassage Els is het adres voor massage in Hengelo. Je kun hier terecht voor verschillende soorten massages. Lekker tot rust komen met een ontspanningsmassage of juist het herstel na inspanningen bevorderen met een sportmassage? Lees hieronder meer!

Massage hengelo. Sport en ontspanningsmassage Els. Het adres voor massage in Hengelo!

Sportmassage in Hengelo

Bij het intensief gebruik maken van je spieren heeft het lichaam ook de benodigde onderhoud nodig. Bij een sportmassage moet je bijvoorbeeld denken aan een massage die het herstel na inspanningen bevorderen, maar ook ter preventie van sportblessures. Sportmassage kan verschillende doelen hebben. Het kan namelijk:

  • Prestaties verbeteren
  • Herstel bevorderen
  • Voorbereiding op een prestatie
  • Afvalstoffen af te voeren

Denk bij een sportmassage niet dat dit alleen voor topsporters is. Dit werkt ook uitstekend als je een recreatieve sport uitoefent.

Ontspanningsmassage in Hengelo

Tegenwoordig leven we een steeds drukker leven en is het moeilijk om je niet goed te kunnen ontspannen. Bij een ontspanningsmassage wordt je lichaam ontspannen en worden de spieren en het onderhuidse bindweefsel losser door de wrijving op de huid. Je spant namelijk onbewust je spieren aan en dit resulteert in klachten. Denk bijvoorbeeld aan die vervelende nekklachten of zelfs pijn in de rug. De ontspannende massage in Hengelo helpt deze klachten te verhelpen en laat je lichaam tot rust komen.

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor de massage in Hengelo? Bekijk hier de prijzen voor zowel sport als ontspanningsmassage. De tarieven dienen direct na de behandeling contant betaald te worden.

Afspraak maken in Hengelo?

Voor een Massage in Hengelo bij Sport- en ontspanningsmassage Els kun je altijd vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat ik voor jou kan doen.