Mijn naam is Els Brager geboren in Hengelo op 1 januari 1965. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan en daarna werkzaam geweest in veel verschillende branches. Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen doen en bezig houdt.

In mijn huidige werk als objectleidster bij Asito, een hele leuke maar stressvolle baan word ik veel geconfronteerd met mensen die de ergonomie niet altijd even serieus nemen. Dit was voor mij het moment om te kijken of ik hier wat mee kon doen. Dit heeft mij doen besluiten om de cursus sport- en ontspanningsmassage te volgen. Deze heb ik afgerond in 2013. Door deze ervaring heb ik geleerd hoe dankbaar een massage kan zijn, om deze te ontvangen maar ook om ze te geven. Ik haal er zelf namelijk ook veel energie uit.

In mijn achterhoofd speelde al een geruime tijd het idee om een eigen praktijkruimte in te richten en dit heb ik nu kunnen realiseren door bij mij huidige werkgever wat uurtjes in te leveren. Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn praktijkruimte.

Trustpilot
WhatsApp Whatsappen ook mogelijk!