Mijn naam is Els Brager geboren in Hengelo op 1 januari 1965. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan en daarna werkzaam geweest in veel verschillende branches. Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen doen en bezig houdt.

Bij mijn oude werkgever werd ik veel geconfronteerd met mensen die de ergonomie niet altijd even serieus namen. Dit was voor mij het moment om te kijken of ik hier wat mee kon doen. Dit heeft mij doen besluiten om de cursus sport- en ontspanningsmassage te volgen, deze heb ik afgerond in 2013. Door deze ervaring heb ik geleerd hoe dankbaar een massage kan zijn, om deze te ontvangen maar ook om ze te geven. Ik haal er zelf namelijk ook veel energie uit.

In mijn achterhoofd speelde al een geruime tijd het idee om een eigen praktijk te beginnen. Het eerste jaar heb ik het naast mijn baan als objectleidster gedaan al gauw werd duidelijk dat mijn passie meer uitging naar het masseren en heb ik besloten mijn baan op te zeggen en ben ik mij volledig gaan richten op mijn praktijk.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn praktijkruimte.