Laat een recensie achter. Klik hieronder op de afbeelding om een recensie achter te laten. 

Ik ben al een aantal keer bij Els geweest voor een ontspanningsmassage, ze weet wat ze doet en is goed in haar werk. Vorige week zat ik erg hoog in mijn stress en iemand adviseerde mij om een access bars behandeling te doen. Ik was er een beetje sceptisch over en wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar ben er met een open gevoel in gegaan. Na deze behandeling waren alle ''problemen'' die ik in mijn hoofd had ergens anders. Ze waren er nog wel maar ergens anders. Ik had er geen last meer van.
Michelle
15 januari 2024
Heerlijk ontspannen na de massages van Els.
A Borkent
27 maart 2022
Ik kom 2x per week bij Els, dit omdat ik als marktkoopman met neuropathie veel spierspanning opbouw. Door de massage houd ik het weefsel mooi soepel. Ik ga dan ook altijd fluitend weer naar een behandeling huiswaarts.
Henk
28 november 2021
Vandaag voor het eerst bij een masseur "Els" geweest. Vond dat na alle fysio bezoeken en oefeningen mijn lijf wel een massage had verdiend. Het was even wennen maar het heeft me goed gedaan en met een paar goede tips naar huis gegaan. Tot snel!!
S. Boers
13 augustus 2021
Heerlijke massage. Els weet precies wat ze doet. Ik ben bekend met klachten van mijn rug, schouders en nek. Na een behandeling door Els, kan ik weer beter bewegen. Zelfs mijn osteopaat ziet het verschil. Met andere woorden als je opzoek bent naar iemand die er voor zorgt dat je spieren echt los komen, maak een afspraak bij Els.
Nicole
5 mei 2021
Na een lange, zware kano sessie heeft Els mij gemasseerd. Na de massage kon ik weer vrijuit bewegen en zelfs mijn ademhaling ging erop vooruit. Erg vakkundig en professioneel geholpen. Ik wil Els graag aan een ieder aanbevelen. Dankjewel Els
André
Kroatië - 5 juli 2020
Hier een dame die altijd wel last heeft van haar nek/hoofdpijn en bovenkant van de rug. Dit heeft te maken met het werk wat ik doe. Waarom ik naar Els ga is om haar kennis. Ze vroeg mij aan het begin van alles om te kijken wie ik ben, wat ik doe en waar ik last van heb. Om daarna over te gaan in actie. Ze is vriendelijk, duidelijk en kundig wat ik heel erg als prettig ervaar. Kom er elke maand en mijn lijf voelt super. De dag erna ben ik soepel en relax. Thanks Els
Jeanine
2 december 2019
Ik kom inmiddels al een tijdje bij Els en het fijne vind ik dat ze vooral kijkt en luistert naar waar het probleem zit. Het is elke keer weer een verassing wat de behandeling wordt. Erg fijn en rustgevend. Vooral goed hoe ze kijkt waar de problemen zitten en het ontdekt bij mij. Ik zal zeker weer een nieuwe afspraak maken.
Michiel Akker
12 mei 2019
Sinds kort kom ik bij Els en ze is een geweldige vrouw. Ze heeft me nu een paar keer gemasseerd en allerlei stressplaten los gemaakt. Ik voel me altijd geweldig ontspannen en vooral pijnloos als ik bij haar wegkom. Een geweldige goede en lieve vrouw. Echt een aanrader!​
Marla
2 maart 2019
"Nu 3 x geweest... sindsdien geen hoofdpijn meer gehad en veel minder last van mij iscias. Wat een feestje. Nu gaan we voor onderhoud. Super professioneel"​
Cindy Kemna
12 december 2018
"Al jaren last van mijn nek. Ik ben vaak naar een fysiotherapeut geweest en bij Avenarius een echo laten maken, waarna ik 26 spuiten in mijn nek heb gekregen om de knopen en ontstekingen ter verhelpen. Helaas was dat een tijdelijke oplossing en moest ik elke dag mijn nek "knakken", omdat ik anders mijn nek niet kon bewegen. Bij Els geweest voor een massage en super blij! sindsdien heb ik geen last meer gehad van mijn nek! Top, een aanbeveling voor iedereen"
Nataska
15 oktober 2018
"Ik was op zoek naar een goede masseuse, voor regelmatig onderhoud van mijn lichaam. Belangrijk vind ik dat er een klik is tussen de masseuse en degene die op de tafel ligt. Daarnaast moet de prijs/kwaliteit verhouding ook goed zijn. Dit alles met een no-nonsense mentaliteit. Deze voorwaarden heb ik gevonden bij Els. Een enthousiast persoon die weet waarmee ze bezig is."
Emile Morshuis
30 april 2018
"Net weer een nieuwe afspraak gemaakt bij Els. Dit is de derde keer al en iedere keer als ik bij haar van de massagetafel afkom voelt mijn rug en nek lekker soepel. De klachten blijven weer een tijdje weg, dat is fijn. Els is zeer professioneel in haar werk en ze legt veel uit van wat ze doet. Dat vind ik prettig!"
Mieke Hampsink
6 maart 2018
"Ik ben zeer tevreden over de behandeling door Els Brager als sportmasseur/fysiotherapeut na een whiplash. Hoewel zij de opleiding voor sportmasseur heeft gevolgd, handelt ze als een fysiotherapeut. Ze heeft kennis van zaken en weet accuraat te handelen. Ze geeft niet op en blijft zoeken naar nieuwe manieren om de pijn te verlichten. Als ik weer naar huis fiets voelen mijn nek en schouders weer helemaal ‘los’. Zij concentreert zich niet alleen op de gebieden die betrekking hebben tot de klachten, maar kijkt ook verder en behandelt dit vakkundig indien nodig."
Anoniem
24 februari 2018
"Na een super fijne massage van Els gehad te hebben, geen last meer van mijn kuitspier tijdens de spinningles. Echte een aanrader om je lichaam eens goed onder (haar) handen te laten nemen."
Annette Brager
25 januari 2018
"Zeer goede massage gehad. Voor het eerst sinds lange tijd wakker geworden zonder pijn. Een echte aanrader!"
Karen
16 januari 2018