Door de drukte van de dag vergeet je vaak om ruimte te maken voor ontspanning. Dit resulteert vaak in spanning in de schouders, onderrug of nek. Dit kan soms forse hoofdpijn veroorzaken. Je vergeet door de beslommeringen van werk en privé het belang van rust, wat een lichaam juist nodig heeft om te herstellen na een zware tijd van inspanningen. Door je over te geven aan een massagebehandeling zul je merken dat het meer ruimte geeft in bewegen. Het bindweefsel wordt soepeler waardoor de doorbloeding weer beter op gang komt.

Een massage bij Sportmassage Els is nooit hetzelfde. Samen met jou zal er gekeken worden naar waar het probleem ligt en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Hierin worden de wensen van jou besproken. Je voelt immers zelf wat goed voelt. Het is dan ook aan jou om te bepalen wanneer en hoe vaak je een afspraak maakt.

Vaak zeggen klanten dat ze op deze manier het lichaam weer in balans krijgen, dit resulteert in minder blessures en/of klachten. Dit is immers mijn doel van massage

Tevens is een massage bedoelt voor de pure ontspanning van het lichaam. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik help je graag verder.

Categorieën: Massage

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *